Opgelet, Javascript is niet geactiveerd in uw browser. Onze website werkt niet optimaal zonder Javascript, gelieve dit te activeren. Hoe Javascript activeren? Klik hier voor meer info.

Opgelet, cookies zijn niet geactiveerd in uw browser. Onze website werkt niet optimaal zonder cookies, gelieve dit te activeren.

Wat is myworkandme?

Myworkandme is een digitaal platform voor werknemers. Meer dan 1 miljoen mensen raadplegen hun digitale payslips online, vragen hun vakantie online aan, enz. Om toegang te hebben tot myworkandme, moet je werkgever klant zijn bij SD Worx. Je werkgever bepaalt ook welke toepassingen beschikbaar zijn op je platform, zoals Mijn Loon.

Veilig en betrouwbaar

De toepassingen die je via myworkandme gebruikt, zijn persoonlijk en bevatten vaak vertrouwelijke informatie of documenten. Voor SD Worx zijn veiligheid en privacy topprioriteiten. Het platform is gebouwd op een uitgebreide beveiligingsinfrastructuur met een dubbele laag firewalls, toegangs- en authenticatiegateways en een inbraakpreventiesysteem.

Altijd en overal beschikbaar

Myworkandme is beschikbaar via pc, laptop, tablet en smartphone. Met je myworkandme-account heb je ook toegang tot de mysdworx app, een intelligente chatbot en smartphoneapplicatie. Zo heb je altijd en overal toegang tot je favoriete SD Worx-tools.

Ben je een Belgische myworkandme-gebruiker? Probeer dan zeker de mysdworx app!

Hoe krijg ik toegang tot myworkandme?

Om je toegang te geven tot myworkandme, moet je werkgever klant zijn bij SD Worx. Ben je een werkgever en heb je interesse in myworkandme voor je werknemers of wil je meer informatie? Neem dan hier contact met ons op.